Salvia – San Pedro – Benalmadena. Vanaf 540.000 €

Salvia San Pedro is een exclusief woongemeenschap gelegen in San Pedro de Alcantaria in het hart van de Costa del Sol. Een resort op wandelafstand van het strand en de zee en vlakbij Marbella en Puerto Banus. Dit moderne wooncomplex biedt een unieke combinatie van design, comfort en toegang tot prachtige stranden zoals San Pedro strand en Playa de Cortijo Blanco.

06/12/23 Nieuws Salvia – Officiële bouwvergunning binnen – binnenkort start de bouw

OVER BEACHRESORT SALVIA SAN PEDRO

 

Exclusieve woongemeenschap waar je vrienden maakt

De bewoners van Sslvia San Predro maken deel uit van een exclusieve en warme woongemeenschap. De gedeelde ruimtes vormen hierbij een belangrijk onderdeel van deze filosofie, van de moderne co-working ruimtes tot de verfrissende zwembadzone, de weelderige groene tuinen en zeer compleet uitgeruste fitnessruimte. Allemaal zo ontworpen om de onderlinge verbindingen tot stand te brengen en uw welzijn te bevorderen. Een eigen vertrouwde woonkern met een grote mate van social cohesie; een gevoel van veiligheid, saamhorigheid en veel plekken voor onderlinge ontmoetingen. 

 

Een duurzame en hoogwaardige bouw 

Gebouwd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, biedt Salvia San Pedro een scala aan faciliteiten en voorzieningen die zijn ontworpen om het leven van haar bewoners te verrijken. 

Het complex Salvia San Pedro is een toonbeeld van moderne elegantie, ontworpen met oog voor detail en een ongeëvenaarde woonervaring. De appartementen zijn ruim opgezet met hoge plafonds en grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en de bewoners trakteren op adembenemende uitzichten. Elke woning biedt een naadloze overgang van binnen naar buiten met royale privéterrassen die uitnodigen tot ontspannen in de zachte zeewind.

Er zijn maar weinig premium luxe appartementencomplexen die kunnen bogen op de kwaliteit van de specificaties die Marbella Beach Resort biedt. Materialen en accessoires zijn van de beste kwaliteit, van aerothermische airconditioning tot grote vloertegels, designkeukens, hoogwaardige apparatuur, badkameraccessoires en armaturen in de appartementen. Edele materialen zoals hout en steen complementeren het eigentijdse ontwerp en nodigen uit tot een aantrekkelijk gevoel van natuurlijke warmte in de visie.

Het moderne ontwerp, het overvloedige groen met inheemse planten en de duurzame faciliteiten vloeien naadloos in elkaar over en zetten een gouden standaard op het gebied van luxe en rust. 

 

Gedeelde ruimten met uitgebreide voorzieningen in een groene oase

Zoutwaterzwembad met kinderbad

Het duurzame zoutwaterzwembad is het hele jaar door een uitnodigende attractie, die het blauw van de mediterrane lucht weerspiegelt en de overvloedige groene beplanting van de tuinen naadloos aansluit bij de groene omgeving. Elke nuance is zorgvuldig samengesteld om dit toevluchtsoord van rust en harmonie te creëren.Dus neem een verfrissende duik in het kristalheldere water van het zwembad, of geniet van de zon op het ruime zonneterras, terwijl de kleintjes spetteren in het veilige kinderbad.

 

Aangelegde tuinen

Wandel door de weelderige, groene tuinen met weelderige inheemse planten. Een oase van rust waar de geur van bloeiende jasmijn en het zachte geluid van kabbelend water je zintuigen kalmeren.

Fitnesscentrum en spa

Een volledig uitgeruste fitnessruimte en spa staat dagelijks tot uw beschikking. Zo blijf je fit en ontspannen met state-of-the-art fitnessapparatuur en een serene spa-ruimte waar je kunt ontsnappen aan de drukte.

Beveiliging en conciërgeservice

Ervaar gemoedsrust met 24-uurs beveiliging en een toegewijde conciërgeservice die klaarstaat om aan al je behoeften te voldoen, van het boeken van restaurants tot het regelen van vervoer.

 

Appartementen en Penthouses – 2 tot 4 slaapkamers

Dit  exclusieve appartementencomplex beschikt over geavanceerde voorzieningen die zijn afgestemd op het veeleisende individu. Variërend van 2 tot 4 slaapkamers, appartementen en penthouses, met ruime interieurs tot 195 m2 en fantastische terrassen tot 189 m2, is elk appartement een bewijs van eigentijds design en elegantie. Bij alle woningen is minimaal één parkeerplaats en opslagruimte bij de prijs inbegrepen. Onze gemeenschappelijke ruimtes zijn niet minder indrukwekkend, dompel jezelf onder in ultramoderne faciliteiten zoals een speciale coworking-ruimte voor de moderne professional, EV-oplaadpunten voor het milieubewuste, verwarmde binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte en spa. Het complex wordt volledig afgesloten, met beveiligde ingang en controlepoort.

 

Prijzen Beachresort Salvia San Pedro

 

De koopprijzen (excl. 10% BTW) en m2 zijn als volgt:

 

 • 2 slaapkamer, 2 badkamer appartementen zijn  77 m2 bebouwd  en 13 m2 terras vanaf 540,000 euros
 • 3 slaapkamer, 2 badkamer appartementen zijn 113 m2 bebouwd en 19 m2 terras vanaf 690,000 euros
 • 4 slaapkamer, 3 badkamer appartementen zijn 162 m2 bebouwd en 28 m2 terras vanaf 895,000 euros (BG)
 • 3 slaapkamer, 2 badkamer penthouses zijn 114 m2 bebouwd en 35 m2 terras vanaf 1.100.000 euros
 • 4 slaapkamer, 2 badkamer penthouses zijn 131 m2 bebouwd en 50 m2 terras vanaf 1.230.000 euros

Features – Higueron Beach Residence

 • premium luxe appartementencomplex
 • ruime interieurs tot 195 m2 en fantastische terrassen tot 189 m2
 • 2, 3  en 4 slaapkamers
 • ruim opgezet met hoge plafonds en grote ramen
 • groene tuinen met weelderige inheemse planten
 • minimaal één parkeerplaats
 • prijzen vanaf € 540.000,-.

Informatiepakket Higueron Beach residence Vraag brochure en de prijslijst op